AFGELAST! Hendrik Cammu op 11 december

OPGELET! De lezing door Prof. Dr. Hendrik Cammu van vanavond in de bib is AFGELAST. Omwille van de zware sneeuwval, die ook nog voor vanavond is voorspeld, en alle verkeerschaos die hiervan het gevolg is, hebben we tot onze spijt deze beslissing moeten nemen. We stellen alles in het werk om deze lezing in te plannen in het voorjaar 2018. Onze excuses hiervoor.

 

Op maandag 11 december om 19u30 komt professor-dokter Hendrik Cammu een lezing geven over zijn nieuwste boek "Wat moet ik nu geloven dokter?" We vinden een gezonde voeding en goed bewegen steeds belangrijker, maar verliezen de weg in de stroom van nieuwe, soms tegenstrijdige onderzoeken over voeding en beweging. Wat moeten we nu geloven? Wat is echt gezond? Dokter Hendrik Cammu, hoogleraar en gynaecoloog verbonden aan het UZ Brussel, vertelt in deze lezing over de beste versie van de waarheid over voeding en bewegen. Hij doorploegde alle mogelijke wetenschappelijke toptijdschriften op zoek naar bewijzen in de beste studies.

Op een wetenschappelijk onderbouwde maar toegankelijke manier left hij uit wat de rol is van voeding voor onze gezondheid en onze levensverwachting. De "waarheid" over voeding, beweging en gezondheid is heel genuanceerd en vaak een kwestie van gezond verstand!

Deze lezing is gratis. Reserveer tijdig want de plaatsen zijn beperkt! De deuren openen om 19u, de lezing begint om 19u30.

Reserveren kan aan de balie, telefonisch (02/523 02 33 of 02/522 53 16) of via mail (bibliotheek@anderlecht.brussels)