De bibliotheek viert Gedichtendag !

Op vrijdag 29 januari om 19u30 vieren we Gedichtendag met een gepast poëzieprogramma :

19u30-20u  : Jongeren van de afdeling Woord van de Muziekacademie brengen gedichten rond 'Herinneringen'.

20-21u  : Dichter Sylvie Marie draagt voor uit eigen werk.

Sylvie Marie is een prille dertiger uit Tielt. Ze woont al jaren in Gent. Ze schrijft verhalen en gedichten en staat regelmatig op een podium om haar teksten tot leven te wekken. Wekelijks geeft ze schrijfles aan de academies van Tielt en Ieper. Haar bekendste werken zijn 'Zonder', 'Toen je me ten huwelijk vroeg' , 'Altijd een raam' en 'Speler X'. Ooit was ze huisdichter van weekblad Humo. In haar huis lopen nog een hond, een stadsdichter en een peuter rond.
Iedereen is van harte welkom !

Reserveer hiervoor tijdig want de plaatsen zijn beperkt !
Dit kan aan de balie, telefonisch (02/523 02 33 of 02 522 53 16) of via mail  (bibliotheek@anderlecht.irisnet.be)