Digidokters + workshop 'Catalogus Brusselse Bibliotheken' op 18 november

Op zaterdag 18 november zijn de Digidokters weer in huis! Van 10u30 tot 11u30 kan je de workshop 'Catalogus Brusselse Bibliotheken' volgen. Van 11u30 tot 13u30 is het vrij spreekuur. Inschrijven is verplicht en kan via het onderstaand online formulier.

Van thuis uit of ter plaatse zoeken wat jouw bibliotheek in huis heeft? Dat kan met de catalogus van de Brusselse bibliotheken. Er zit meer in dan je denkt. In deze sessie leggen digidokters Nabil en Patrick uit wat je kunt vinden in de catalogus van de Brusselse bibliotheken. Je leert te zoeken naar specifieke materialen, hoe je kunt zien of materialen aanwezig zijn en in welke bibliotheek je ze kunt vinden. Ook het gebruik van het krantenarchief Gopress wordt kort toegelicht.

Op het einde van deze sessie ben je in staat om de catalogus van de bibliotheek van Anderlecht en die van alle Brusselse bibliotheken te gebruiken. Breng je tablet of laptop mee en dan kun je ter plaatse oefenen.

De workshop is op zaterdag 18 november 2017 van 10.30 tot 11.30 uur. Vrij spreekuur van 11u30 tot 13u30!

Inschrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLKzntjOPza4oblHlTBM70AIRYlr8bB8CTv-hp71JQ8pKFog/viewform