Digidokters + workshop 'Mijn Bibliotheek' op 16 december

De Digidokters zijn aanwezig in de bib op zaterdag 16 december van 10u30 tot 13u30. Van 10u30 tot 11u30 is er een workshop over "Mijn Bibliotheek", vanaf 11u30 is het vrij spreekuur met de Digidokters.

Mijn Bibliotheek is dé online toepassing om jouw bibliotheekmaterialen van om het even waar te beheren. In deze sessie leggen digidokters Nabil en Patrick uit hoe je met Mijn Bibliotheek online:

• kunt bekijken welke materialen je hebt uitgeleend;
  • de uitleentermijn van geleende materialen kunt verlengen;
  • materialen kunt reserveren;
  • het krantenarchief van Gopress kunt raadplegen;
  • je lidmaatschap van verschillende bibliotheken kunt beheren;
  • de bibliotheekkaarten van je kinderen of kleinkinderen kunt beheren.

Op het einde van deze sessie ben je in staat om je eigen account op Mijn Bibliotheek aan te maken, je bibliotheeklidmaatschappen aan je account te koppelen, uitgeleende materialen te bekijken, de uitleentermijn van materialen te verlengen en materialen te reserveren, het krantenarchief van Gopress te raadplegen. Breng je tablet of laptop én je bibliotheekpas mee om er samen met de digidokters mee aan de slag te gaan.

Reserveren voor de workshop is verplicht. Bevestig je aanwezigheid met het onderstaande formulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeW7g-Wr5Rfgeiea38f2UXpXr9gsxZU5y0U4E-YxWbvCCiDIg/viewform