Digidokters + workshop 'Wifi.Brussels' op 21 oktober

Wil jij ook gebruik maken van gratis wifi in de bibliotheek? Dat kan via wifi.brussels, het gratis officiële wifi-netwerk van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. In deze sessie leggen digidokters Nabil en Patrick uit wat wifi.brussels is en hoe je heel eenvoudig een account aanmaakt om gratis internet te gebruiken met je smartphone, tablet of laptop. Met zo'n account heb je niet alleen internettoegang in de bibliotheek, maar via alle wifi.brussels-hotspots van het hele gewest. Bijvoorbeeld in de meeste metrostations. In Anderlecht nu al in de stations Bizet, COOVI, Eddy Merckx, Erasmus, Het Rad en Sint-Guido.

Op het einde van deze sessie ben je in staat om je eigen account op wifi.brussels aan te maken en je apparaat met het internet te verbinden. Breng je smartphone, tablet of laptop mee en dan maken we samen met jou de verbinding met wifi.brussels.

Bevestig je aanwezigheid met het onderstaande formulier:

De workshop loopt van 10u30 tot 11u30. Aansluitend is er het vrij spreekuur met de Digidokters tot 13u30!

Afspraak op zaterdag 21 oktober in de bib!