E-boeken in de bib

 
 
 
 
 
 
Op 6 mei start onze bibliotheek met e-boeken (digitale boeken). Vanaf dan zal lezend Vlaanderen zo'n 400 digitale boeken via een app kunnen downloaden. E-boeken lezen of e-lezen, wint immers aan populariteit. De bibliotheek van Anderlecht is mee met haar tijd en biedt haar gebruikers, naast de fysieke boeken, ook e-boeken aan.
Voor het lezen van e-boeken heb je als lezer een app nodig. Deze e-boeken app kan je gratis downloaden op je eigen tablet of smartphone. Om de e-boeken te downloaden in deze app, koop je leentegoed in de bib, je betaalt 5 euro voor 3 e-boeken.  Je kan de e-boeken 4 weken uitlenen. Binnen de muren van de bibliotheek is het lezen van e-boeken gratis. Daarom investeerde de bib ook in tablets en wifi. 
 
De e-boekencollectie kan je raadplegen op : http://www.pinterest.com/eboeken/
 
Het project “e-boeken in de bib' zet onze bibliotheek een eerste grote stap in het aanbieden van een meer digitale collectie. 
 
 
Voor meer info over dit project kan je terecht bij de bibliotheekmedewerkers of bekijk dit leuke filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=rP_YofzIz04