Interlitratour op 18 februari

Interlitratour is een intercultureel en literair parcours door Brussel. Op 18 februari, om 14u stopt de tour in de bib! Willy Musitu Lufungula, auteur van het boek "Hoe samenleven? Ervaring van de Congolese migratie in België", brengt samen met verenigingen Mangoom in Bloei en Samen voor Morgen een interactieve lezing over de uitdagingen van de superdiverse samenleving.

Interlitratour is een brede samenwerking van Vlaamse cultuurfondsen, literaire organisaties, zelforganisaties en cultuurhuizen. Interlitratour gaat op zoek naar literaire pareltjes in de wereld, in Brussel, en in de wereld zoals ze vertegenwoordigd is in Brussel. De vele literaturen in deze wereld zijn op zich al een culturele schatkist van onschatbare waarde. De literaire kruisbestuiving in smeltkroes Brussel verrijkt deze schatkist met schitterende edelsteentjes. Gespreid over de maand februari 2017 biedt Interlitratour u de kans tot literaire ontdekking en muzikaal genot.

De toegang is gratis. Meer informatie via gianni@icvzw.be, 0487/41 75 53 en op www.interlitratour.be