Lezing Riadh Bahri "Depressief? Loser!" op maandag 16 oktober

Riadh Bahri komt op maandag 16 oktober naar de bib!  Op het scherm was Riadh Bahri een gevatte VRT-reporter met een brede glimlach, een geslaagde jongeman in de fleur van zijn leven. Buiten beeld kampte Riadh echter met een slopende depressie. Overmand door verdriet sloot hij zich vaak urenlang huilend op in een donker toilet. Uiteindelijk stopte hij met werken, lag enkel nog in bed, waste zich niet en at nauwelijks.

Tijdens de lezing 'Depressief? Loser!' kijkt Riadh terug op zijn donkerste dagen en staat hij stil bij de confronterende en hoge depressie- en zelfmoordcijfers in Vlaanderen. Treffend en inspirerend beschrijft hij hoe hij de draad van zijn leven opnieuw oppakt, stap voor stap... Bahri brengt een emotioneel pleidooi voor het zoeken van én de noodzaak aan professionele hulp.

Deze lezing is een initiatief naar aanleiding van de Werelddag Geestelijke gezondheid op 10 oktober. ( http://www.samenveerkrachtig.be/)

Deze lezing is gratis. Reserveer tijdig want de plaatsen zijn beperkt!

Reserveren kan aan de balie, telefonisch (02/523 02 33 of 02/522 53 16) of via mail (bibliotheek@anderlecht.brussels)

Afspraak op maandag 16 oktober in de bibliotheek van Anderlecht! De deuren openen om 19u, de lezing begint om 19u30.