Nieuws

Vanaf maandag 3 september wordt gestart met het verzenden van telaat-brieven en reserveringsberichten via e-mail naar de gebruikers van de Brusselse bibliotheken. Goed voor het milieu, én gemakkelijk voor jou. Als je boeken of andere materialen in de bibliotheek leent, dan ontvang je drie dagen voor je deze moet terugbrengen of verlengen een herinneringsmail. Vanaf september ontvang je ook de eerste en tweede telaat-brief via e-mail als je de boeken of materialen niet tijdig terugbrengt.

De eerste Opmerkelijke Maandag van het najaar staat vast! Op maandag 24 september om 19u30 komt Jean-Pascal van Ypersele zijn nieuw boek "In het oog van de klimaatstorm" voorstellen. Zijn overgrootvader was advocaat van priester Daens en zijn nonkel kabinetschef van koning Boudewijn en koning Albert II.

De hele maand september kan je in de bib terecht voor een grote boekenbazaar! Je vindt er tweedehands volwassen materialen en jeugdmaterialen, aan absolute spotprijzen. Boeken, DVD's, luisterboeken, strips, zowel in het Nederlands als in het Engels, en zowel voor volwassenen als voor kinderen: je vindt ze de hele maand september bij ons. Het startschot wordt gegeven op zaterdag 1 september vanaf 10u.

Niet vergeten: de bibliotheek is woensdag 15 augustus GESLOTEN.

Materialen inleveren kan steeds in de inleverbox.

Wij zijn deze zaterdag 21/07 gesloten.

Materialen inleveren kan steeds via onze inleverbox.