Nocturne van de bib: vrijdag 23 november

Op vrijdag 23 november van 17u tot 22u zijn we uitzonderlijk open voor een spetterende avond vol leuke activiteiten! Gezellig samen pizza eten, gamen op groot scherm, naar verhaaltjes komen luisteren, een workshop "Hoe grimeer ik mijn kind?", een feestje met professor Feestkronkels, een verhaal voor volwassenen in meerdere talen, en een filmvertoning! Voor elk wat wils dus!

Het volledig programma is als volgt:

• Pizza door Samen voor Morgen VZW, van 17u tot 22u: kom smullen van een gratis lekkere pizza, vegetarische opties beschikbaar!
  • Gamen op groot scherm, van 17u tot 20u30: gamen op een Wii op groot scherm? SuperSmash Bros Brawl, Mario Kart, het kan allemaal!
  • De vertelbel, vanaf 17u: kinderen kunnen 'on demand' een verhaaltje aanvragen via de vertelbel. Laat de bel rinkelen en een medewerker komt toegesneld om een verhaaltje voor te lezen!
  • Workshop "Hoe grimeer ik mijn kind?", van 17u tot 20u30:
  • Feestje met professor Feestkronkels, van 19u tot 20u30: dansen, zingen, karaoken, kom een gigantisch feestje bouwen met ons!
  • Verhaal voor volwassenen in meerdere talen, van 20u30 tot 22u: Marie-Rose Venneman brengt Richard Powers - 'Time of our singing'.
  • Cinema-avond, van 20u30 tot einde film: na al dat eten, drinken, dansen en gamen is het tijd om languit te zitten en te genieten van een familiefilm! We projecteren "Peter en de draak" (de remake van 2017) op groot scherm.

Dat wordt een fijne avond, nietwaar? En alles is gratis! De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is verplicht! Dat kan aan de balie, telefonisch of via e-mail (bibliotheek@anderlecht.brussels). Wil je deelnemen aan de workshop, vermeld dit dan zeker bij je inschrijving!

Meer informatie over de nocturne in andere Brusselse bibliotheken: http://www.brusselsebibliotheken.be/nocturne