Verhalen in 2 talen op 19 april

Oortjes gepoetst? Oogjes goed open? Dan ben je helemaal klaar voor de knotsgekke voorstelling door Françoise Van Innis! Laat je verrassen door de wervelende verhalen in het Frans en in het Nederlands, en laat je meevoeren door des petites verhalen voor grote oreilles! Alle kinderen van 4 tot 9 jaar zijn welkom. We beginnen  om 14u stipt, dus kom zeker op tijd! Deze maand vindt de voorstelling plaats in de Franstalige bibliotheek van Anderlecht (Kapelaanstraat 1-7), en dit op woensdag 19 april.

Wil je er graag bij zijn? Deelnemen is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Je inschrijven voor deze activiteit kan aan de balie, telefonisch (02 523 02 33) of via e-mail (bibliotheek@anderlecht.brussels), maar inschrijvingen lopen ook via de Franstalige bibliotheek.