Verwendag in de bib

Op zaterdag 15 oktober heeft de bibliotheek heel wat activiteiten gepland! Doorlopend is er ook een gratis ontbijt voorzien met fruit, yoghurt en lekkere koffiekoeken!

Workshop "De allerleukste apps voor je smartphone" - van 10u30 tot 13u

Stel je voor: je hebt een date met iemand of staat met iemand te praten en je wil er graag vanaf. Open dan de «Fake Call»-app en plan een terugbeltelefoontje in. Binnen no time heb je een excuus om jezelf uit de beknellende situatie te redden. Of moet je dringend naar het toilet? Via de «Hoge Nood»-app vind je onmiddellijk het dichtsbijzijnde openbare toilet. Handig toch? Deze en meer grappige en handige apps kan je komen uittesten in de bib op zaterdag 15 oktober.

De workshop is gratis, maar reserveren is verplicht. Dit kan aan de balie, telefonisch (02/523 02 33 of 02/522 53 16) of via e-mail (bibliotheek@anderlecht.brussels).

Digidokters - van 10u30 tot 13u30

Zoals iedere maand staan onze digidokters Nabil en Patrick voor jullie klaar om al jullie vragen over tablets, smartphones, apps,... op te lossen!

Dromenvangers knutselen voor kinderen - doorlopend vanaf 10u30

Leer hoe je een dromenvanger maakt en neem hem nadien mee naar huis om in je slaapkamer op te hangen. Volgens de Indiaanse traditie worden zo nare dromen geweerd. Deze activiteit is gratis!