#vriendenvandebib met onze Digidokters

Een nieuwe maand, een nieuwe #vriendenvandebib! Deze maand zijn onze Digidokters aan de beurt. Patrick en Nabil staan elke maand op post in de bib om jullie informaticaproblemen op te lossen!

Patrick zijn favoriet boek is "De Aleph en andere verhalen" van Jorge Luis Borges: "De kortverhalen van de Argentijnse schrijver spreken me erg aan. De verhalen van Borges zijn filosofisch van inslag, maar ze doen soms ook aan science-fiction denken. Mijn lievelingsverhaal is 'De tuin van de paden die zich splitsen' (El Jardín de senderos que se bifurcan). Via de avondschool ben ik Spaans aan het leren. Ik hoop dat ik de verhalen van Borges ooit in het Spaans zal kunnen lezen!"

En Nabil is helemaal zot van de strips van FC De Kampioenen: "Ik lees graag stripverhalen en zeker als het van FC De Kampioenen is. Wat ik zo leuk vind aan de strips is de zotheid van Mark Vertongen. Hij doet alles verkeerd. Soms loopt hij in de weg van mensen. Af en toe is er ruzie onderling. Maar als er een probleem is en het moet opgelost worden, staan ze op één been."

Zowel het boek van Borges als de stripverhalen van FC De Kampioenen zijn te vinden in de bib!