Nieuws | Vrijwilligers gezocht ! | Anderlecht

Vrijwilligers gezocht !

Heb je een paar uurtjes vrij in de week en zie je het zitten om de bibliotheek te helpen dan is deze oproep zeker iets voor jou !
Concreet zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de dagelijkse werking, zoals orde in de rekken plaatsen, boeken op zijn plaats zetten, en voor actievere taken zoals...
De bib is ook op zoek naar voorlezers. Eén keer per maand organiseert de bib een voorleesuurtje voor peuters en kleuters en dit telkens op woensdagnamiddag. Deze namiddagen zijn altijd leuke momenten, zowel voor de aanwezige kindjes als de voorlezers !
Of wil je liever bejaarden van leesvoer voorzien en ze een bezoekje brengen aan huis ?
Of inspringen bij activiteiten die de bibliotheek organiseert ?

Zie je één van deze dingen wel zitten, neem dan contact op met Pascale Bruynbroeck (pbruynbroeck@anderlecht.irisnet.be  of 02/522.30.59)