Wedstrijd "Waar droom jij van?"

Altijd al gedroomd van een verre reis? Of van je eigen restaurant? Misschien van 10 paarden en 20 schapen in de tuin? Droom je van een luxevilla met zwembad en golfterrein, of ben jij al gelukkig met een chocolade-ijsje?

WAAR DROOM JIJ VAN?

Vertel het ons en win een boekenbon! Er zijn maar liefst 3 boekenbonnen te winnen (1 prijs per categorie: jeugd-adolescenten-volwassenen)!

Pak pen en papier en laat je creativiteit de loop. Of misschien ben je juist heel handig in foto's maken of knutselen? Alles is welkom! Vermeld bij deelname zeker je voornaam, naam, e-mailadres en lidkaartnummer van de bibliotheek. Breng jouw deelname binnen in de bib van Anderlecht, en deponeer hem in de daarvoor voorziene box.

Deze wedstrijd loopt van 24 september tot en met 12 oktober. De winnaars worden bekendgemaakt op zaterdag 15 oktober om 13u, via onze Facebookpagina en onze website.

Zie jij jouw naam verschijnen op zaterdag 15 oktober? Dan mag je vanaf dan naar de bib komen om je boekenbon op te halen! Vergeet dus zeker je identiteitskaart niet mee te brengen.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in het kader van de bibweek en de digitale week.