Wikipedia Schrijfweek op 22 april

Hou je van Brussel? Doe dan mee aan de Wikipedia Schrijfweek Brussel. De Schrijfweek is dit jaar al aan haar tweede editie toe. De Brusselse bibliotheken organiseren ism Wikimedia, Packed en Het Firmament een reeks schrijfsessies om de achterstand van Nederlandstalige informatie over aan Brussel gerelateerde onderwerpen op Wikipedia weg te werken. Dit jaar krijgt het thema 'dans' speciale aandacht, maar ook andere thema's zoals literatuur, architectuur, kunst, muziek, wetenschap, erfgoed... kunnen uiteraard aan bod komen.

De schrijfsessie in Anderlecht vindt plaats op:

Zaterdag 22 april van 10u tot 14u in de bib!

De schrijfsessie is een laagdrempelige event waar iedereen die Nederlands kent met plezier aan kan deelnemen. Er is een ervaren wikipediaan in de buurt om je te helpen. Bij voorkeur breng je je eigen laptop mee. Wifi is aanwezig in de deelnemende bibliotheken.

Inschrijven: www.brusselsebibliotheken.be

Laat zien dat je van Brussel houdt! Schrijf mee aan Brussel.