Winterverhalen : Het kerstbestand in de Groote Oorlog op zaterdag 20 december

Veerle Ernalsteen brengt sprookjes en volksvertellingen van over de hele wereld voor een publiek van nu en met een lichte draai aan. Met humor, deugnieterij, emotie en in interactie met het publiek. Zij brengt ons een winterverhaal voor volwassenen en adolescenten. Kerstnacht 1914 was een heldere maanverlichte vriesnacht. En het werd nog helderder toen de Duitsers kerstbomen zetten op de rand van hun loopgraaf.  Dit verhaal over het kerstbestand wordt aangevuld met verhalen uit de loopgraven en met andere vertellingen uit de Groote Oorlog.

Deze activiteit vindt niet plaats in de bibliotheek, maar op de binnenkoer van het Erasmushuis, Kapittelstraat 31 ! (Bij slecht weer binnen)

Reserveer hiervoor tijdig want de plaatsen zijn beperkt.
Dit kan aan de balie, telefonisch (02/523 02 33 of 02 522 53 16) of via mail (bibliotheek@anderlecht.irisnet.be)