Nieuws

Oortjes gepoetst? Oogjes goed open? Dan ben je helemaal klaar voor een knotsgekke voorstelling door Ludwine Deblon! Laat je verrassen door de wervelende verhalen in het Frans en in het Nederlands, en laat je meevoeren door des petites verhalen voor grote oreilles! Alle kinderen van 4 tot 9 jaar zijn welkom. Afspraak in de Franstalige bibliotheek, op woensdag 17 oktober om 14u stipt!

Het eerste verhalenuurtje van het nieuwe schooljaar vindt plaats op woensdag 3 oktober, om 14u stipt. Kom langs voor spannende, grappige, ontroerende of leuke verhaaltjes! In de bibliotheek zijn massa's voorleesboekjes en Kamishibaïverhalen. De verhalenverteller ontdekt deze samen met jou en je kinderen. Geschikt voor kinderen van 3 tot 9 jaar.

Ken je de Kinder- en Jeugdjury al? De jury is tussen de 8 en 12 jaar, en houdt van lezen, lezen, en euh.. LEZEN!! Zij gaan dit schooljaar 8 boeken lezen en bespreken in de bibliotheek. Op het einde mogen ze stemmen op hun favoriet! Zie je dat ook zitten en wil je in onze jury zetelen? Hou je van lezen, ben je tussen 8 en 12 jaar en ga je graag het engagement aan? Schrijf je dan snel in!

Oortjes gepoetst? Oogjes goed open? Dan ben je helemaal klaar voor een knotsgekke voorstelling door Veerle Ernalsteen! Laat je verrassen door de wervelende verhalen in het Frans en in het Nederlands, en laat je meevoeren door des petites verhalen voor grote oreilles! Alle kinderen van 4 tot 9 jaar zijn welkom. Afspraak in de bib van Anderlecht op woensdag 19 september om 14u stipt! Reserveren is verplicht.

De bibliotheek zal door de jaarmarkt in Anderlecht gesloten zijn op dinsdag 18 september. Materialen terugbrengen kan steeds via onze inleverbox.