Nieuws

Word jij onze nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een voltijdse administratief assistent. Solliciteren kan t.e.m. 29 maart. De volledige functiebeschrijving vind je via http://www.anderlecht.be/index.php/nl/tewerkstelling

De bibliotheek als basisdienst voor elke burger. Zal dat in de toekomst in Vlaanderen nog vanzelfsprekend zijn? De Brusselse bibliotheken scharen zich solidair achter het Vlaams bibliotheekcharter. Vind je het ook belangrijk dat gemeentebesturen in Vlaanderen na 2018 blijven investeren in bibliotheken?

Wegens de stakingsaanzegging zijn wij uitzonderlijk GESLOTEN op dinsdag 27 februari. Materialen terugbrengen kan steeds via onze inleverbus. Bedankt voor uw begrip.

Ons programma voor de Opmerkelijke Maandagen van dit voorjaar staat vast, en met veel trots kondigen we aan:

Maandag 26 maart: Hein Zegers over 'Zooikoorts'
Maandag 16 april: Erik Van Den Berghe over 'Wat staat er nu eigenlijk echt in de Koran?'
Maandag 7 mei: Interview met Herman Brusselmans
Maandag 4 juni: Hendrik Cammu met 'Wat moet ik nu geloven dokter?'

Oortjes gepoetst? Oogjes goed open? Dan ben je helemaal klaar voor een knotsgekke voorstelling door Sarah Bourgeois! Laat je verrassen door de wervelende verhalen in het Frans en in het Nederlands, en laat je meevoeren door des petites verhalen voor grote oreilles! Alle kinderen van 4 tot 9 jaar zijn welkom. Afspraak in de bib op woensdag 21 maart om 14u stipt!