ZOEK HET EENS OP!

Op zoek naar recente artikels uit dag- en weekbalden?

Vanaf nu kan je digitaal zoeken in het Gopress krantenarchief. Alle artikels uit een 70-tal kranten en tijdschriften (met vertraging van twee dagen) vind je hier terug.

Het krantenarchief kan je raadplegen in de bibliotheek, maar tarataratara... ook van thuis uit! Jawel, via je lidmaatschap van onze bibliotheek kan je ook thuis bladeren in dit krantenarchief. En kan je afdrukken, 'sharen' en 'liken' etc.

Wat moet ik hiervoor doen?

Rep je naar bibliotheek Anderlecht en vraag een unieke code voor een openBIB-id. Je creëert een eigen account en daarna kan je van om het even welke pc via het internet het Gopress krantenabonnement raadplegen.

Hoeveel kost mij dit?

De bibliotheek bekostigt het abonnement, voor de gebruiker is deze dienst volledig gratis!

Nog vragen?

Stel ze aan de baliemedewerker of stuur een mail...